Επίτιμος Πρόξενος


Ο Κωνσταντίνος Α. Δέδες είναι Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Έχει σπουδάσει Νομική και Δημοσιογραφία στο Πανεπιστήμιο της Bologna και του Urbino στην Ιταλία αντίστοιχα. Είναι κάτοχος δύο Μεταπτυχιακών Τίτλων Σπουδών στην Νομική Επιστήμη και ταυτόχρονα κατέχει Μεταπτυχιακό Τίτλο Σπουδών στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές από το Πανεπιστήμιο Πειραιά. Ομιλεί τέσσερις ξένες γλώσσες και συγκεκριμένα Ρωσικά, Ιταλικά, Αγγλικά και Γαλλικά.

Επαγγελματικά δραστηριοποιείται ως Δικηγόρος, διατηρώντας από το 1999 Δικηγορικό Γραφείο στην πόλη της Αθήνας, ενώ στο παρελθόν έχει διατελέσει Καθηγητής Δικαίου της Ελληνικής Αστυνομίας, Εκπαιδευτής Δημοσίων Υπάλληλων στο Υπουργείο Εσωτερικών, Νομικός Σύμβουλος σε σειρά Εταιριών, Τραπεζών και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, Επιστημονικός Συνεργάτης της Βουλής των Ελλήνων και Νομικός Σύμβουλος στο Υπουργείο Ανάπτυξης.

Επίσης έχει την τιμή να είναι Αντιπρόεδρος του Ελληνο-Ευρασιατικού Επιχειρηματικού Συμβουλίου, Μέλος του Ελληνο-Ρωσικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και Ιδρυτικό Μέλος του Ελληνο-Καζαχικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Σωματείου.

Στοιχεία Επικοινωνίας

οδ. Βασιλέως Κωνσταντίνου 1,
Ναύπλιο, 211 00

Λεωφ. Βας. Σοφίας 35,
Αθήνα, 106 75

0030 213 0033 221 0030 210 3621 415 info@rusconsulate.gr